Warmtepompboiler laten installeren in Antwerpen

Home » Warmtepompboiler laten installeren Antwerpen

Kost- en energiebesparend

Installatie op maat

Gerichte na-service

Waarom zou je een warmtepompboiler laten installeren bij je thuis in Antwerpen of Limburg? Met een warmtepomp haal je een energiezuinig apparaat in huis. Hoe precies? De warmtepompboiler verbruikt namelijk drie keer minder elektriciteit dan een traditionele boiler. Bij AirMonkey BV te Mol kennen wij alles van deze apparatuur en denken we met jou mee over hoe we dit toestel het best toepassen in je omgeving. Door ons een warmtepompboiler te laten installeren in regio Antwerpen en Limburg, vertrouw je op een erkende specialist.

Geïnteresseerd in onze airconditioners?

aircos
airco

De voordelen van een warmtepompboiler laten installeren in regio Antwerpen en Limburg

Een warmtepompboiler laten installeren in regio Antwerpen en Limburg is een keuze die steeds vaker voorkomt. We zetten graag even de voordelen op een rij:

  • Je geniet van de voordelen van hernieuwbare energie. Dit is niet alleen goed voor het milieu natuurlijk, maar ook voor je eigen portemonnee
  • Wist je dat je tot 75% op je energiefactuur kunt besparen? Ons team kijkt samen met je naar de beste oplossing op maat. Het installeren? Laat dat maar aan ons over!
  • Maak je geen zorgen bij problemen met de warmtepomp; bij ons ben je zeker van klantvriendelijke service na aankoop

Onze medewerkers kijken met jou naar de gepaste oplossingen en bieden ook vele andere diensten aan. Denk zo bijvoorbeeld ook aan het installeren van een airco in je huis of het plaatsen van airconditioning op de werkvloer. Onze expertise en kennis bieden altijd voordelige en interessante oplossingen.

Maak zeker een afspraak

Zou je graag een warmtepompboiler door ons laten installeren in jouw woning te regio Antwerpen of Limburg? De medewerkers van AirMonkey BV uit Mol staan klaar om service op maat aan te bieden. Neem contact met ons op via het invulformulier om een afspraak te maken of een offerte aan te vragen. Bel naar het nummer 0460 955 812 of stuur een e-mail naar info@monkey-group.be voor meer informatie. Tip: bekijk zeker eens onze vorige realisaties.

Vul het contact formulier in