Onderhoud van een gasketel in Limburg

Home » Onderhoud gasketel Limburg

Kost- en energiebesparend

Installatie op maat

Gerichte na-service

Het onderhoud van de gasketel in je woning in Limburg, dat laat je maar beter over aan professionals met genoeg ervaring. Gelukkig kun je bij AirMonkey BV uit Mol met een gerust hart terecht. Een jaarlijks onderhoud van de gasketel in je woning te Limburg heeft meer voordelen dan je op het eerste zicht zou denken. Een perfect afgestelde ketel verbruikt minder energie en de uitstoot van CO₂ wordt verlaagd. Tegelijkertijd voorkom je storingen en gaat je ketel een stuk langer mee. Kortom, een jaarlijks onderhoud van je ketel in Limburg is altijd de investering waard!

Geïnteresseerd in onze gasketels?

aircos
airco

Hoe gaat het onderhoud van een gasketel in Limburg in zijn werk?

Tijdens het jaarlijks onderhoud van de gasketel in je woning te Limburg, volgt onze technicus de volgende stappen:

  • Eerst en vooral wordt het toestel gronding gecontroleerd en gereinigd. Aan de hand van metingen leren we meer over de algemene staat, de verluchting en de aanvoer van verbrandingslucht.
  • Moeten er bepaalde onderdelen vervangen worden? Ook dat maakt deel uit van een jaarlijks onderhoud van je gasketel in Limburg!
  • Na de analyse wordt het toestel correct afgesteld om zo lang mogelijk mee te gaan.
  • Is alles in orde? Dan stelt onze medewerker een attest op na het jaarlijks onderhoud van uw gasketel in Limburg.

Het team van AirMonkey BV uit Mol staat klaar voor gepast advies op maat. Wil je graag meer weten over de installatie van een verwarmingsketel of airco op kantoor? Ook dan helpen we je verder.

Vraag meteen een offerte aan

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier. Wil je meer weten over het jaarlijks onderhoud van je gasketel in Limburg? Bel ons via het nummer 0460 955 812 of stuur een e-mail naar info@monkey-group.be bij vragen. Neem gerust ook een kijkje in onze vorige realisaties.

Vul het contact formulier in