Installeren van een gasketel in Limburg

Home » Installeren gasketel Limburg

Kost- en energiebesparend

Installatie op maat

Gerichte na-service

Vertrouw op onze aanpak voor het installeren van een gasketel in Limburg. Hoe beter de verwarming in huis, hoe groter het wooncomfort en de gezelligheid. Een gasketel installeren in je woning in Limburg is alvast een stap in de goede richting. De professionals van AirMonkey BV in Mol staan klaar met persoonlijk advies, aangepast aan je budget. Lees snel verder en ontdek meer over het installeren van gasketels in je woning in Limburg!

Geïnteresseerd in onze gasketels?

aircos
airco

De voordelen van een gasketel installeren in Limburg

Een gasketel laten installeren in je woning in Limburg heeft meer dan één voordeel. We zetten ze graag even op een rijtje:

  • Het is een milieuvriendelijke manier van verwarmen, vanwege de lage uitstoot van verbruiksgassen
  • Een gasketel verbruikt gemiddeld 30% minder energie dan een oude verwarmingsketel
  • Je behaalt een hoog rendement
  • Gasketels nemen niet veel ruimte in

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Laat het team van AirMonkey BV in Mol je adviseren over gasketels en andere installaties. Wij weten alles over het onderhoud van je exemplaar, verwarmingsketels en meer.

Vraag gerust om meer informatie

Wil je graag meer informatie over onze diensten? Wij staan voor je klaar. Plan een afspraak in via het online contactformulier om van start te gaan. Natuurlijk zijn we ook bereikbaar via het telefoonnummer 0460 955 812 of via het e-mailadres info@monkey-group.be bij vragen. Tip: bekijk zeker ook eens onze vorige realisaties!

Vul het contact formulier in