Verwarming, sanitair en renovatieprojecten

Installatie & onderhoud

Verwarming

Een goede verwarming van je huis draagt in grote mate bij tot je wooncomfort. 

Redenen genoeg dus om te kiezen voor een efficiënte verwarmingsinstallatie van heatmonkey. Wij geven advies over de keuze van radiatoren en vloerverwarming tot verwarmingsketels op stookolie, gas of een warmtepomp.

We zijn verdeler van toonaangevende merken en duurzame producten. Voor ieders budget en goed voor het milieu. 

Ook voor jaarlijks onderhoud of defect staan we klaar. 24/7

Graag wat meer info? Vraag gerust naar een vrijblijvende offerte of contacteer ons.

badkamerrenovatie

Badkamer & Sanitair

Is jouw badkamer aan renovatie toe? Zou je graag een inloopdouche willen? Of een totale vernieuwing van het sanitair? Zelfs van de kleine badkamers maken we een mooi resultaat. 

We doen tevens totaalprojecten, van afbraak, voorbereidingswerken tot de installatie en perfecte afwerking. 

Wij bieden een ruim aanbod aan mogelijkheden. 

Vraag gerust vrijblijvend naar een offerte of contacteer ons. 

Over HeatMonkey

Deskundigheid in verwarmingstechnieken en sanitair.  Vakkennis, uitvoering en onderhoud. Dit zijn de kernwoorden die de kracht van HeatMonkey omkaderen. Wij zijn er voor iedereen: particulieren, bedrijven, projectontwikkelaars, …

Vakkennis

Elk project is anders en vraagt een andere aanpak. Daarom kan je steeds rekenen op een team van ervaren en hooggekwalificeerde vakmensen. Vanwege de vakkennis van ons team kunnen we je steeds deskundige oplossingen voorstellen voor jouw project en wensen.

Uitvoering

Ons werk bestaat uit meer dan alleen maar installeren. We doen namelijk veel meer dan dat. Jouw installatie is een lange termijn engagement en je verwacht & krijgt van ons een heldere communicatie, duidelijke afspraken en naleving van tijdschema’s en projectopvolging.

Onderhoud

Onze samenwerking stopt niet nadat de installatie is voltooid. HeatMonkey wil jouw tevredenheid behouden tijdens de volledige levensduur van jouw installatie. Daarom dragen we veel zorg in het bieden van onderhoud en na-service zodat je optimaal kan blijven genieten van jouw investering.

Onze aanpak

Wij denken graag mee

Als installateur hebben we niet alleen de nodige kennis, maar ook het juiste inlevingsvermogen. Je verwacht immers dat wij met jou kunnen meedenken, en terecht. Daarom luisteren wij eerst naar jouw wensen.

Wij zullen je ook mededelen waarop je moet letten en wat de do’s en dont’s zijn. Wij gaan met je in gesprek over jouw installatie, hoe je het gaat gebruiken, wat jouw verwachtingen en budget zijn, …

Van offerte tot uitvoering

Je krijgt van ons steeds een gratis offerte op maat. Ben je akkoord? Dan gaan we over tot het opstellen van een duidelijke planning.

Achteraf

Problemen met jouw installatie die wij geplaatst hebben? Binnen 48u komen we ter plaatse.

Waarom kiezen voor

HEATMONKEY?
opvolging door zaakvoerder
betaalbare oplossingen
ervaren installateur
Regio Mol, Antwerpen, Limburg, De Kempen, Vlaams Brabant, Brussel & Oost-Vlaanderen

HeatMonkey heeft vestigingen in Mol en Rummen en bedient klanten in de regio & omgeving van Mol, Antwerpen, Limburg, De Kempen en Vlaams-Brabant:

Leuven, Hoegaarden, Sint-Truiden, Linter, Diest, Herk-de-Stad, Alken, Wellen, Borgloon, Tongeren, Hasselt, Genk, Beringen, Zonhoven, Glabbeek, Heusden-Zolder, Houthalen-Helchteren, Tessenderlo, Heist-op-den-Berg, Westerlo, Laakdal, Meerhout, Geel, Mol, Kasterlee, Dessel, Balen, Retie, Zoersel, Malle, Turnhout, Lommel, Peer, Bocholt, Maaseik, Maasmechelen, Antwerpen, Kontich, Edegem, Brasschaat, Deurne, Mechelen, Willebroek, Vilvoorde, Wemmel, Brussel, Grimbergen, Meise, Aalst, Asse, Lennik, Lebbeke, Dendermonde, Lokeren, …

Wens je graag een afspraak? Of een vrijblijvende offerte?

Vul het onderstaande formulier in. Wij antwoorden zo snel mogelijk.

HeatMonkey

Openingsuren

Copyright 2020 © Monkey-Group • PrivacyCookies • Website door Nine Concepts BV