Waarom kiezen voor een fujitsu airco of warmtepomp??

fujitsu

Energie-efficiënt

Temperatuur in je huis regelen én energie besparen? Omdat er enkel elektriciteit nodig is voor het aandrijven van de airco en de overige energie gehaald wordt uit de omgeving, is een warmtepomp de ideale manier om energiezuinig te koelen en verwarmen.

In vergelijking met klassieke radiatoren heeft een warmtepomp ook minder tijd nodig om de gevraagde temperatuur te bereiken. Fujitsu toestellen kunnen een rendement hebben van meer dan 500%.

Dit wil zeggen dat wanneer je voor 1 kW elektrisch vermogen input geeft, je meer dan 5 kW vermogen output krijgt. Hierdoor is een airco van Fujitsu een slimme keuze voor zowel jouw portemonnee als uw comfort.

Comfortabel, het hele jaar door

Met behulp van een multi-split systeem kan je binnen tot 8 toestellen verbinden aan één buitengroep om de temperatuur in elke kamer of ruimte apart te regelen.

Ook kan je de binnenunits van lege ruimtes eenvoudig uitschakelen, wat kostenbesparend is. Bovendien kan je in een multi-split systeem verschillende modellen (wandmodel, vloermodel, cassettemodel, …) met elkaar combineren zodat de verschillende airco-toestellen van de centrale warmtepomp naadloos aansluiten bij jouw smaak en interieur.

Zo koop je bij Fujitsu altijd een gebruiksvriendelijke airconditioning die voldoet aan uw individuele behoeften.

Het hele jaar door het beste comfort

Je woonkamer verwarmen op koude winterdagen of jouw slaapkamer afkoelen tijdens een hittegolf? Fujitsu warmtepompen zijn geschikt voor ieder seizoen.

Met één druk op de afstandsbediening kan u eenvoudigweg wisselen van koelen naar verwarmen of omgekeerd.

Diverse airco-toestellen zijn ook uitgerust met een functie die automatisch schakelt tussen verwarmen en koelen op basis van de ingestelde temperatuur en de kamertemperatuur. Zo blijft ook op wisselvallige dagen het comfort in uw ruimte optimaal.

Betrouwbaar

Ons uitgebreid gamma warmtepompen zijn zeer betrouwbaar dankzij de vele kwaliteitscontroles tijdens het productieproces.

Ook is elk van de 5 fabrieken van Fujitsu wereldwijd gecertificeerd volgens ISO 9001 (kwaliteitsmanagement) en ISO 14001 (milieumanagement).

De jarenlange expertise van Fujitsu op vlak van airconditioning, in combinatie met de testen in diverse labo’s, garanderen een uitstekende kwaliteit en een lange levensduur.

Stille werking

Wie kiest voor een warmtepomp van Fujitsu haalt een stille warmtepomp in huis! Onze toestellen zijn zo ontworpen dat je de werking ervan voelt, maar niet hoort.

Zo kan je dankzij de Quiet Fan Mode of Low Noise Mode ook ’s nachts genieten van een tiptop temperatuur in jouw slaapkamer, zonder dat je nachtrust wordt verstoord.

Eenvoudige installatie

Voor het installeren van een Fujitsu warmtepomp dien je geen speciale ruimte te voorzien.

De leidingen tussen het binnen- en het buitentoestel kunnen door de gecertificeerde installateurs discreet weggewerkt worden, zowel in nieuwbouw- als renovatieprojecten.

 

Een design voor ieder interieur

Het Fujitsu gamma heeft airco’s en warmtepompen in verschillende stijlen en kleuren.

Zo zijn de lucht-lucht warmtepompen beschikbaar in wandmodellen, vloermodellen, plafondmodellen, cassettemodellen die perfect passen in een verlaagd plafond en waarbij enkel het paneel zichtbaar is, of kanaalmodellen, die geïntegreerd zijn in het (vals) plafond en waarbij enkel een rooster zichtbaar is.

De lucht-water warmtepompen kunnen aangesloten worden op bijvoorbeeld vloerverwarming.

 

Makkelijk in gebruik

Dankzij de FGLair app kan u uw warmtepompsysteem eenvoudig bedienen via uw smartphone of tablet, mits installatie van een wifi-module.

Via de gebruiksvriendelijke interface van onze temperatuur app kan je eenvoudig jouw airconditioning in- en uitschakelen, de temperatuur wijzigen of een minimumtemperatuur instellen. De FGLair app is beschikbaar in de App Store en Google Play Store.

Contacteer ons voor een gratis offerte.

 

gratis advies gesprek

warmtepompboiler

Kwaliteit is de basis van een duurzame samenwerking. Dit resulteert in doordachte en transparante offertes(zonder verborgen verrassingen), goed voorbereide projecten en een duidelijk uitvoeringsplanning.