Waarom kiezen voor een Fujitsu warmtepomp?

fujitsu

Of je nu een Fujitsu warmtepomp wilt kopen of een airco van dit merk wilt laten installeren, je maakt altijd een goede keuze. Bij AirMonkey BV te Mol vertrouwen wij blindelings op dit merk omdat het vele kwaliteiten bezit. Wij denken daarom graag met jou mee over hoe je het beste een Fujitsu airco kunt laten plaatsen of wat voor warmtepomp je nodig hebt. Samen maken we de juiste beslissing!

Een energie-efficiënte Fujitsu warmtepomp kopen

Wil je de temperatuur in je huis regelen én energie besparen? Omdat er enkel elektriciteit nodig is voor het aandrijven van de airco en de overige energie gehaald wordt uit de omgeving, is het kopen van de Fujitsu warmtepomp de ideale manier om energiezuinig te koelen en verwarmen. In vergelijking met klassieke radiatoren heeft een Fujitsu warmtepomp ook minder tijd nodig om de gevraagde temperatuur te bereiken. Fujitsu toestellen kunnen een rendement hebben van meer dan 500%. Dit wil zeggen dat wanneer je voor één kilowatt elektrisch vermogen input geeft, je meer dan vijf kilowatt vermogen output krijgt. Hierdoor is het laten plaatsen van een airco van Fujitsu een slimme keuze voor zowel je portemonnee als voor je comfort.

Comfortabel het hele jaar door wanneer je een Fujitsu warmtepomp of airco wilt laten plaatsen

Met behulp van een multi-splitsysteem kan je binnen tot acht toestellen verbinden aan één buitengroep om de temperatuur in elke kamer of ruimte afzonderlijk te regelen. Ook schakel je de binnen-units van lege ruimtes eenvoudig uit, wat kostenbesparend is. Bovendien combineer je met een multi-split systeem verschillende modellen met elkaar, zodat de verschillende airco-toestellen van de centrale warmtepomp naadloos aansluiten bij jouw smaak en interieur. Zo kun je met Fujitsu altijd een gebruiksvriendelijke airco laten installeren die voldoet aan je individuele behoeften.

Geniet het hele jaar door van het beste comfort

Wil je je woonkamer verwarmen op koude winterdagen of jouw slaapkamer afkoelen tijdens een hittegolf? Een Fujitsu warmtepomp kopen is een investering voor ieder seizoen. Met één druk op de knop (of ja, afstandsbediening) kan je eenvoudig wisselen van koelen naar verwarmen of omgekeerd. Diverse airco-toestellen zijn ook uitgerust met een functie die automatisch schakelt tussen verwarmen en koelen op basis van de ingestelde temperatuur en de kamertemperatuur. Door een Fujitsu warmtepomp te kopen, blijft ook tijdens wisselvallige dagen de temperatuur optimaal. Zo blijft ook op wisselvallige dagen het comfort in je ruimte optimaal.

Een betrouwbare Fujitsu airco of warmtepomp laten plaatsen

Ons uitgebreide gamma aan warmtepompen van Fujitsu is zeer betrouwbaar dankzij de vele kwaliteitscontroles tijdens het productieproces. Ook is elk van de vijf fabrieken van Fujitsu wereldwijd gecertificeerd volgens ISO 9001 (kwaliteitsmanagement) en ISO 14001 (milieumanagement). De jarenlange expertise van Fujitsu op het vlak van airconditioning, in combinatie met de testen in diverse labo’s, garanderen een uitstekende kwaliteit en een lange levensduur.

Stille werking en eenvoudige installatie

Wie ervoor kiest om een warmtepomp van Fujitsu te kopen, haalt een stille warmtepomp in huis! Onze toestellen zijn zo ontworpen dat je de werking ervan voelt, maar niet hoort. Zo kan je dankzij de Quiet Fan Mode of Low Noise Mode ook ’s nachts genieten van een tiptop temperatuur in jouw slaapkamer, zonder dat je nachtrust wordt verstoord.

Een design voor ieder interieur

Het Fujitsu-gamma heeft airco’s en warmtepompen in verschillende stijlen en kleuren. Zo zijn de lucht-lucht warmtepompen beschikbaar in wand-, vloer-, plafond- en cassettemodellen die perfect passen in een verlaagd plafond en waarbij enkel het paneel zichtbaar is, of kanaalmodellen, die geïntegreerd zijn in het (vals) plafond en waarbij enkel een rooster zichtbaar is. De lucht-water warmtepompen kunnen aangesloten worden op bijvoorbeeld vloerverwarming.

Een Fujitsu airco laten plaatsen? Dat is makkelijk in gebruik

Dankzij de FGLair-app bedien je jouw warmtepompsysteem eenvoudig via je smartphone of tablet, mits installatie van een wifimodule. Via de gebruiksvriendelijke interface van onze temperatuurapp schakel je eenvoudig jouw airconditioning in en uit, wijzig je de temperatuur of stel je een minimumtemperatuur in na het laten plaatsen van een Fujitsu airco. De FGLair-app is beschikbaar in de App Store en Google Play Store.

Laat ons weten wat je nodig hebt

Bij AirMonkey BV te Mol kijken we snel hoe je het beste door ons een Fujitsu warmtepomp of airco kunt laten installeren. Ook bij de installatie van gasketels helpen wij je verder. Heb je interesse in onze producten en diensten? Neem zeker contact met ons op via het nummer 0460 955 812, het e-mailadres info@monkey-group.be of via het online invulformulier om een afspraak te maken of een offerte aan te vragen. Zo komen we snel langs wanneer je een Fujitsu airco of warmtepomp wilt laten installeren.

gratis advies gesprek

warmtepompboiler

Kwaliteit is de basis van een duurzame samenwerking. Dit resulteert in doordachte en transparante offertes(zonder verborgen verrassingen), goed voorbereide projecten en een duidelijk uitvoeringsplanning.