Efficiënte oplossingen voor airconditioning & warmtepompen

HVAC installatiebedrijf

AirMonkey BV is een HVAC installatiebedrijf van hernieuwbare energie met vestigingen in Geetbets en Mol. Deze liggingen bieden een ideale uitvalsbasis naar alle uithoeken van regio Limburg, Antwerpen, De Kempen, Vlaams-Brabant, Brussel & Oost-Vlaanderen.

Wij zijn jouw partner voor de installatie van airconditioning en warmtepompen. Ook duurzame oplossingen waarbij gebruik wordt gemaakt van warmtepompen i.c.m. zonneboilers, zonnepanelen of vloerverwarming, behoort tot ons takenpakket.

Over ons

Deskundigheid in airconditioning en warmtepompen. Vakkennis, uitvoering en onderhoud. Dit zijn de kernwoorden die de kracht van Air Monkey omkaderen. Wij zijn er voor iedereen: particulieren, bedrijven, projectontwikkelaars, …

Vakkennis

Elk project is anders en vraagt een andere aanpak. Daarom kan je steeds rekenen op een team van ervaren en hooggekwalificeerde vakmensen. Vanwege de vakkennis van ons team kunnen we je steeds deskundige oplossingen voorstellen voor jouw project en wensen.

Uitvoering

Ons werk bestaat uit meer dan alleen maar installeren. We doen namelijk veel meer dan dat. Jouw installatie is een lange termijn engagement en je verwacht & krijgt van ons een heldere communicatie, duidelijke afspraken en naleving van tijdschema’s en projectopvolging.

Onderhoud

Onze samenwerking stopt niet nadat de installatie is voltooid. Air Monkey wil jouw tevredenheid behouden tijdens de volledige levensduur van jouw installatie. Daarom dragen we veel zorg in het bieden van onderhoud en na-service zodat je optimaal kan blijven genieten van jouw investering.

Onze aanpak

Wij denken graag mee

Als installateur hebben we niet alleen de nodige kennis, maar ook het juiste inlevingsvermogen. Je verwacht immers dat wij met jou kunnen meedenken, en terecht. Daarom luisteren wij eerst naar jouw wensen.

Wij zullen je ook mededelen waarop je moet letten en wat de do’s en dont’s zijn. Wij gaan met je in gesprek over jouw installatie, hoe je het gaat gebruiken, wat jouw verwachtingen en budget zijn, …

Van offerte tot uitvoering

Je krijgt van ons steeds een gratis offerte op maat. Ben je akkoord? Dan gaan we over tot het opstellen van een duidelijke planning.

Achteraf

Problemen met jouw installatie die wij geplaatst hebben? Binnen 48u komen we ter plaatse.