Een vaste airco kopen

aircos

Wil je een vaste airco kopen? Daarvoor kan je uiteraard terecht bij de installateurs van AirMonkey BV te Mol. Onze specialisten combineren probleemloos jouw aircosysteem met een warmtepomp, zodat jij over een duurzame installatie beschikt. Eveneens staan wij klaar voor een onderhoudsbeurt of een herstelling. Bij ons zit je zeker goed wanneer je een vaste airco wilt kopen.

Welk type vaste airco wil je kopen?

Als je een vaste airco wilt kopen, kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Zo bieden we je verschillende mogelijkheden aan, denk maar aan:

 • Vaste airco met of zonder buitenunit
 • Vaste airco aan plafond of wand
 • Monoblock of splitairco
 • Inbouwairco
 • Mobiele airco
 • Airconditioning met verwarmingsmogelijkheden

Daarbij geven we je advies op maat en werken we met uitsluitend kwalitatieve producten van Fujitsu. Wanneer je een vaste airco bij ons wilt kopen, dan krijg je toegang tot ons assortiment aan splitsystemen, multi-splitsystemen en multi-invertersystemen. Kortom, met deze materialen verzekeren we een hoogwaardig airco- en/of verwarmingscomfort!

Hoe gaat onze installateur aan het werk?

Wanneer je een vaste airco wilt kopen, reken je steeds op dezelfde werkwijze van onze ervaren installateurs. Hierbij geven we je een korte samenvatting van het proces:

 1. Plaatsbepaling: de installateur kijkt wat de beste plek is de installatie.
 2. Gaten boren: de installateur doet (beton)boringen voor het ophangen en plaatsen van de binnenunit.
 3. Leidingen aanbrengen: de installateur brengt de leidingen aan waardoor later het koudemiddel van de airconditioning zal stromen.
 4. De installateur plaatst de buitenunit;
 5. Testen en vullen van de airco: de installateur gaat de airco testen op lekkages en vullen met koelmiddel.
 6. Als laatste stap geeft de installateur uitleg over de werking en het onderhoud van de airco.

Vraag een offerte aan

Heb je interesse om bij ons een vaste airco te kopen? Of wil je meer weten over het jaarlijks onderhoud van een gasketel? Vraag een offerte aan om een indicatie te krijgen van de prijs. Hiervoor plan je het beste een afspraak in via het online invulformulier. Vervolgens helpen we je zo snel mogelijk verder. Contacteer ons via het nummer 0460 955 812 of via het e-mailadres info@monkey-group.be bij vragen. Bekijk ook zeker onze realisaties om een indruk te krijgen van het mogelijke eindresultaat.

gratis advies gesprek

airco

Kwaliteit is de basis van een duurzame samenwerking. Dit resulteert in doordachte en transparante offertes (zonder verborgen verrassingen), goed voorbereide projecten en een duidelijk uitvoeringsplanning.