Airconditioning op kantoor

Home » Airconditioning kantoor

Kost- en energiebesparend

Installatie op maat

Gerichte na-service

Met airconditioning voor op kantoor weet je zeker dat je aangename temperaturen voorziet voor al je werknemers. De gepaste installaties kunnen een wereld van verschil maken. Reken hierbij op de specialisten van AirMonkey BV te Mol. Met vele jaren aan ervaring en een uitgebreid assortiment aan verschillende apparaten, vind je ongetwijfeld de juiste opties bij ons. Wij kijken bij airconditioning voor je kantoor altijd naar jouw omstandigheden en adviseren je over de beste opties. Zo maak jij een goede investering op lange termijn en geniet je van een aangename temperatuur op de werkvloer.

Geïnteresseerd in onze airconditioners?

aircos
airco

De gepaste airconditioning voor je kantoor

Onze installateurs zorgen ervoor dat je een volledige dienstverlening geniet als je voor airco op kantoor kiest. Zo kijken we op welke plaatsen we de apparatuur het beste plaatsen, zonder oog te verliezen op het uiteindelijke kostenplaatje. Wat veel mensen vergeten, is dat onderhoud en herstel essentieel zijn voor je systemen. Daarom plannen we met je in wanneer we langskomen voor een onderhoudsbeurt, zodat de airco voor je kantoor altijd goed functioneert.

Ontdek ons topmerk

Voor onze apparatuur vertrouwen we op het uitstekende merk Fujitsu, waarmee we al onze projecten al succesvol wisten af te ronden. Wij werken enkel met de allerbeste merken om de temperatuur op de werkvloer zo aangenaam mogelijk te houden. AirMonkey BV in Mol is dus jouw perfecte partner bij het installeren van airconditioning op jouw kantoor!

Maak een afspraak met ons team

Heb jij interesse om onze medewerkers uit Mol in te schakelen voor airconditioning op jouw kantoor? Neem dan contact met ons op via het invulformulier om een offerte aan te vragen of een afspraak in te plannen. Bel naar het nummer 0460 955 812 of stuur een e-mail naar info@monkey-group.be. Wij koppelen snel met je terug om de mogelijkheden te bespreken. Bekijk ondertussen onze realisaties om een impressie te krijgen van het geleverde werk.

Vul het contact formulier in